kalabaliikkia

kalabaliikkia

keskiviikko 20. joulukuuta 2017

19. päivä


Valokuvahaasteen 19. päivä - candy cane

Sanoin eilen että joulusukka oli hankalin haaste, huoh, oli tää candy cane myös. Kyllä ei löydy mun huushollista karkkipötkylöitä aitona, pahvisena, muovisena, kankaisena tai edes kuvaa sellaisesta. Enkä yhden candy canen takia jätä kyllä kuvahaasteeseen aukkoa. Siispä uskoin taas askartelun voimaan ;) Vanhat kunnon suomi100-karkit pääsi mukaan meininkiin lapsuudestani asti rakkaan joulupöytäliinan päälle ja voilá - siinä meillä on lähes aito, mutta suklainen, candy cane!

Tämän päivän teemana on ollut järjestele ja imuroi ainakin osa talosta. Noudatamme kyllä perinteisesti Marttojen ohjetta "Jos et vietä joulua komerossa, sitä ei ole pakko puunata", mutta silti jonkunlainen perusteellinen siivous edes niiden ei-komeroiden osalta on tarpeen. Harvoinpa on näin monta päivää ennen joulua ollut lattiat puhtaat, kyllä tää tästä. Tosin puoli taloa odottaa vielä siistijäänsä, onhan tässä vielä päiviä. Pitkästä aikaa ennätin myös valoisalla sauvakävelemään, kyllä siinä mieli virkistyy ja tällä kertaa vieläpä ystävän kanssa jutellessa. Kunnon yhdistelmä

Minä kuulun porukkaan, jolle joulusiivot on se pakollinen paha, mutta nautin lopputuloksesta. Leipomukset taas tuottaa iloa jo tehdessä, nyt saa siis pikkuhiljaa keskittyä enää vaan niihin. Jes. !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti