kalabaliikkia

kalabaliikkia

keskiviikko 13. elokuuta 2014

sukua, mustikkametsää, järvivesiä, saunomista, ystäviä ja viileitä & valoisia öitä=suomen kesä

Suomessa edelleen. Reilut 2 vkoa takana ja vajaa 1 edessä. Onneksi mieltä ei ole alkanut vallata ajatus siitä, että pian tää on ohi. Eka viikko oli vauhdikas, toinen jo vähän rauhallisempi ja nyt kolmannen viikon olen ollut enemmän paikoillaan, vaikka olenkin hoitanut asioita ja nähnyt ihmisiä ja vieraita on käynyt. Eikä mua kyllä Istanbuliinkaan meno ahdista. Toki tulee täällä olevia ihmisiä taas ikävä, mutta siellä nyt on arki ja koti ja tehtävät.Tällaista tämä kahdessa maassa oleminen nyt vaan on.
Nyt Suomen lomalla voi nauttia Suomen parhaista puolista, kesäöistä, sumuisista soista, äidin tekemistä herkuista, perunoista&sillistä, mustikoista, ystävistä ja loskainen marraskuu ja kiireiset työrupeamat ovat kaukana :D

siskon synttäreiden kunniaksi käytiin ihan meressä uimassa


ihanaa kesäarkea on myös postin hakeminen postilaatikosta. Tulee mieleen lapsuudesta, kun ensimmäistä kertaa saatiin yksin mennä hakemaan posti ja oli jännittävää ylittää iso tie :)

kotitie


Isän haudallakin pääsin käymään pitkästä aikaa.

Vadelmien poimimista ilta-auringossa.

Vadelmanpoimijoiden saapaskuva :)Tuleentuva ohrapeltoPääsin käymään myös Suomen Lapissa, jossa olen asunutkin aikoinaan monta vuotta ja jossa sukua ja ystäviä edelleen asuu.

sisko ilta-auringossa

saunaan ja uimaan

Rovaniemi-city ja kuuluisa jätkänkynttilä-silta

auringonlasku

porosa sai kirjaimellisesti väistellä


alkujännityksestä huolimatta uskalsin ajaa lossille
vuohikavereita

Matkalla Lapista tänne etelämmäksi oli ihania maisemia, joita ahkerasti kuvattiin. Kyllä suot ja etenkin sumuiset suot ovat kauniita, eikö totta?


iltakastetta

Suomen tyhjät tiet

yöllinen tietyö

Kotikonnuilla pääsin sitten vielä mustikkametsäänkin. Ihana rauhallinen kotimetsä ja ihanaa se, että tietää mistä niitä mustikoita lähtis etsimään ja tietää, miten löytää taas kotiin. Vielä tosiaan viikon verran aikaa kuunnella, maistella, haistella ja kaikintavoin aistia Suomea :) Ihanaa syyskesää teille!

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia olet Suomesta ottanut, varsinkin nuo lappikuvat ovat ihan taianomaisia!

  VastaaPoista
 2. Petra: Kiitos. Osa lappikuvista on siskoni ottamia, kun ajoin autoa, mutta sovittiin että saan niitä käyttää. On täällä kyllä kaunista ja ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Wau, mun pitää käydä ihan täältä blogista kattomassa kuin kiva se Suomi onkaan, ettei pääsis unohtumaan :D Sulla on taito ihastella ja nähdä ja nauttia. Edelleen. Pidä toi! Se kantaa aika pitkälle, ohi tylsien ja ankeiden arkisten päivien. Mieleenpainuvia viimehetkiä!

  VastaaPoista
 4. Sanna: Suomi ON ihana! Kohta voit käydä myös kurkkimassa kuinka kiva se Turkki onkaan, palaan sinne huomen illalla. Kiitos kehuista ;) ja tervetuloa käymään!

  VastaaPoista
 5. Käsittämättömän kauniita Suomi-kuvia.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos :) Osa tosiaan siskoni ottamia, sovimme että saamme molemmat käyttää toistemme kuvia, kun pitihän toisen ajaa että matkamme etenisi )

  VastaaPoista