kalabaliikkia

kalabaliikkia

maanantai 3. lokakuuta 2016

Roskat ja MatkaMartta lähtee, mutta posti ei :)

Huomenna se on. Odotettu reissu muutaman ystävän kanssa kohti Fethiyetä. Tiedossa ei ole mitään jokaisen turistinähtävyyden kahlaamista, vaan rauhallista eloa ja oloa. Tavoitteena olisi kuitenkin nähdä Kelebekler Vadisi (Butterfly Valley, Perhoslaakso) ja Amyntas kaya mezarları Amyntas rock tombs tai suomeksi kalliohaudat ja sitten vähän Ölüdeniziä josta perhoslaakson lautat lähtevät ja Fethiyen vanhaa kaupunkia/satama-aluetta kierrellä. Enempi teemana kuitenkin tavata vanhoja ystäviä, puhua pois välimatkaa ja sitä ettei olla päästy hetkeen näkemään.

Olen täälläkin avautunut roskien lähtemättömyydestä. No nyt uskallan sanoa jo että toimii :) Jes! Migroksen sitruunantuoksuiset nauhoilla sidottavat keltaiset pussit sen teki, iloitsen! Postia taas ei ole tänne vielä kertaakaan tullut, mutta tänään sekin lähti toimimaan kun tuli ihana paketti Suomesta ja pari kirjettä. Kuplamuovikirjekuoria löysin ja niinpä lähdin postittamaan N-kummitytön lahjaa. Katsoin että postin piti olla auki viiteen, hyvin ehtii tuumin. No, olin neljän jälkeen siellä ja sain kuulla että paketit pitää kuitenkin olla jo 15.30 postissa, jotta lähtisivät. Sen ymmärsin - onhan Suomessakin joku aika nillä, mutta täällä siis eivät ottaneet paketteja sinne seuraavaa päivää odottamaan, no reissun jälkeen sitten...

Tämä oli vaan nyt tällainen pikapostaus ilmoittamaan että blogi elää hiljaisuutta viikonvaihteeseen asti ainakin. Viimepäiviltä nyt kuitenkin muutama kuva.tältä aamulta puistosta tai sellaiselta piknikalueelta


kaverini matkalla postiin

ja matkalta postista kotiin tuli tämä astetta päättäväisemmin tietä pitkin taivaltava kaveri vastaanhuomaatte, että Bospor on vaihtunut vuoriin :) Ne on vaan niin <3

13 kommenttia:

 1. Tutulta kuulostaa tuo postin saapumattomuus. Meille Pekingiin ei posti tule perille. Ainoa toivo saada postia on pyytämällä lähettämään miehen työpaikalle.

  Hauskaa lomaa toivottaa toinen lomalainen.
  😁
  http://eedenista-itamaille.blogspot.com/?m=0

  VastaaPoista
 2. Hyvaa lomaa! Fethiyessa on muuten kiva balik pazar, jossa voi sitten myös syöda niissa ravintoloissa. Olen ihan kuutamolla missa pain Izmiria sa asut, ihanat kanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta! Seuraavan kerran sitten ;) Asun Gaziemirin laitamilla täällä lähellä lentokenttää. Kanojen ja muiden keskellä :)

   Poista
 3. Hyvä että kuoria löytyi etsintöjen jälkeen. :) Ihanaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, elämä alkaa olla kohdillaan kun kuoriakin löytyy :)

   Poista
 4. Kivaa, että roskat ja Matka Martta sentään lähtevät:D. Kuvia odotellessa. Sain eilen juuri postista Ifolor-kirjani, jossa kävimme Perhoslaaksossa jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roskat lähtee nykyään lähes päivittäin ja MatkaMartta silloin tällöin. Perhoslaakso oli kyllä ihana!

   Poista
 5. Meillähän on Helsingissä citykaneja, mutta onko Izmirissä citykanoja ? Et sitten kysynyt, minne oli tää vaalea rouva matkalla ? Ei sais nauraa toisen tomeruudelle, mutta en mahtanut mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä aika tomera ja ihana kaveri. Kai ne joidenkin omia on, jotkut kotkottaa teillä ja jotkut puutarhoissa.

   Poista
 6. Kivaa lomaa! Lomajuttuja odotellessa.. :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä että roskat lähtivät;D
  Ja oikein mukavaa Fethiyen matkaa Matka Martalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oikein on kiva :) Kiitos - kotona jo ja kohta kuvia teillekin.

   Poista